• EN
 • DE
 • Fiat 600 Multipla
 • E-type engine
 • BMW 327 Cabriolet
 • Austin Healey 3000 MKII
 • Fiat 600 Multipla
 • E-type engine
 • BMW 327 Cabriolet
 • Austin Healey 3000 MKII
schaduw

Klassieke auto's

Dream Garage is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van bijzondere klassieke en moderne automobielen. Wij begeleiden onze klanten o.a. bij de aankoop van een lang gekoesterde droom. Deze droom is per individu verschillend. De ene klant wilt niets anders als zoveel mogelijk rijden met zijn droomauto, de andere rijdt zijn droomauto in beter als nieuwstaat op een trailer van concours naar concours. Beide groepen hebben 1 ding gemeen, men geniet optimaal van het bezit van een stukje verleden in de vorm van een mooie klassieker.

Een belangrijke factor in het aan- en verkoopproces is de prijs/kwaliteitsverhouding.
De waarde van een klassieke auto voor nu en de nabije toekomst wordt bepaald door vele verschillende factoren. Zo is naast de huidige cosmetische en technische staat ook het verleden van een auto belangrijk in de emotionele zowel als de economische waarde. Productie-aantallen, de bijbehorende documentatie, accessoires, een eventueel optreden in een bekende film of Tv-serie en de statuur van de vorige eigenaren spelen naast de fysieke staat van de auto ook een belangrijke rol. Momenteel worden er op veilingen zeldzame klassiekers die volledig origineel zijn, maar niet in denderende conditie voor hogere prijzen verkocht dan hetzelfde exemplaar dat na een toprestauratie in nieuw staat verkeerd. Waanzin of het gevolg van vraag en aanbod? Authenticiteit is blijkbaar voor bepaalde kopers belangrijker dan een top conditie. Een auto is namelijk maar 1 maal in originele staat. Eenmaal gestart met (deel)restauraties is deze situatie onomkeerbaar geworden. Betreffende zeer zeldzame klassiekers wordt het dus met het verloop van de tijd steeds moeilijker om goede originele ongerestaureerde exemplaren te vinden.

Showauto of rijdersauto, gerestaureerd of origineel, cabrio, coupe of sedan, wij willen ons maximaal inspannen om ook voor u de auto van uw dromen te vinden. Neem eens een kijkje in onze collectie en dompel jezelf onder in de sfeer van vervlogen tijden met tijdloos mooie automobielen.

Op een steenworp afstand van congrescentrum MECC in Maastricht, waar jaarlijks een van Nederlands grootste klassiekerbeurzen Interclassic wordt georganiseerd, hebben wij in het nabij gelegen Gronsveld onze showroom gestationeerd.

Wilt u onze showroom bezoeken dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.
Bel of mail ons gerust voor het maken van een afspraak zodat u op uw gemak de collectie kunt bekijken. (+31-43-3114158 of info@dreamgarage.nl)

 • New arrival

  New arrival

  Top restored MG MGA roadster in classic green paint

  Lees meer
 • Droom classic!

  Droom classic!

  Onlangs vonden wij een extreem originele Mercedes 230SL. Ondanks de leeftijd van meer dan 53 jaar bleek deze SL in een buitengewone originele toestand. De auto staat nog steeds mooi in de originele lak, het interieur is nagenoeg als nieuw en de onderkant van de auto is fabrieksnieuw. Deze auto heeft waarschijnlijk nog nooit een druppel regen gezien.
  Deze droom van een 230Sl is inmiddels verkocht aan een Mercedes collectioneur.

  Lees meer
 • Interclassics Maastricht 11 t/m 14 januari 2018

  Interclassics Maastricht 11 t/m 14 januari 2018

  Dream Garage is dit jaar weer present met een eigen stand op Interclassics Maastricht!

  Op de stand van Dream Garage zullen in het MECC te Maastricht weer een paar pareltjes uit het verleden komen te staan. Welke dit zijn kunnen we helaas nog niet verklappen. Houd onze facebook pagina in de gaten, iedere week lichten we een tipje van de sluier op...

  Lees meer