• EN
 • DE
 • Fiat 600 Multipla
 • E-type engine
 • BMW 327 Cabriolet
 • Austin Healey 3000 MKII
 • Fiat 600 Multipla
 • E-type engine
 • BMW 327 Cabriolet
 • Austin Healey 3000 MKII
schaduw

Klassieke auto's

Dream Garage is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van bijzondere klassieke en moderne automobielen. Wij begeleiden onze klanten o.a. bij de aankoop van een lang gekoesterde droom. Deze droom is per individu verschillend. De ene klant wilt niets anders als zoveel mogelijk rijden met zijn droomauto, de andere rijdt zijn droomauto in beter als nieuwstaat op een trailer van concours naar concours. Beide groepen hebben 1 ding gemeen, men geniet optimaal van het bezit van een stukje verleden in de vorm van een mooie klassieker.

Een belangrijke factor in het aan- en verkoopproces is de prijs/kwaliteitsverhouding.
De waarde van een klassieke auto voor nu en de nabije toekomst wordt bepaald door vele verschillende factoren. Zo is naast de huidige cosmetische en technische staat ook het verleden van een auto belangrijk in de emotionele zowel als de economische waarde. Productie-aantallen, de bijbehorende documentatie, accessoires, een eventueel optreden in een bekende film of Tv-serie en de statuur van de vorige eigenaren spelen naast de fysieke staat van de auto ook een belangrijke rol. Momenteel worden er op veilingen zeldzame klassiekers die volledig origineel zijn, maar niet in denderende conditie voor hogere prijzen verkocht dan hetzelfde exemplaar dat na een toprestauratie in nieuw staat verkeerd. Waanzin of het gevolg van vraag en aanbod? Authenticiteit is blijkbaar voor bepaalde kopers belangrijker dan een top conditie. Een auto is namelijk maar 1 maal in originele staat. Eenmaal gestart met (deel)restauraties is deze situatie onomkeerbaar geworden. Betreffende zeer zeldzame klassiekers wordt het dus met het verloop van de tijd steeds moeilijker om goede originele ongerestaureerde exemplaren te vinden.

Showauto of rijdersauto, gerestaureerd of origineel, cabrio, coupe of sedan, wij willen ons maximaal inspannen om ook voor u de auto van uw dromen te vinden. Neem eens een kijkje in onze collectie en dompel jezelf onder in de sfeer van vervlogen tijden met tijdloos mooie automobielen.

Op een steenworp afstand van congrescentrum MECC in Maastricht, waar jaarlijks een van Nederlands grootste klassiekerbeurzen Interclassic wordt georganiseerd, hebben wij in het nabij gelegen Gronsveld onze showroom gestationeerd.

Wilt u onze showroom bezoeken dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.
Bel of mail ons gerust voor het maken van een afspraak zodat u op uw gemak de collectie kunt bekijken. (+31-43-3114158 of info@dreamgarage.nl)

 • Gezocht: topkwaliteit klassiekers

  Gezocht: topkwaliteit klassiekers

  Wij zijn continue op zoek naar speciale klassiekers van hoge kwaliteit. Bent u in het bezit van een in topconditie verkerende klassieke auto en overweegt u verkoop hiervan, neem dan gerust contact met ons op.

  Bel ons voor verdere informatie geheel vrijblijvend op tel. +31-43-3114158 of stuur ons een mail : info@dreamgarage.nl

  Lees meer
 • Spyker C8 Spyder

  Spyker C8 Spyder

  Nieuw in onze collectie!
  Spyker C8 Spyder

  Lees meer